Η COMPUTER LIFE Ν. ΗΜΑΘΙΑΣ εφαρμόζει Σύστημα Διαχείρισης Ποιό-τητας ISO 9001:2008, πιστοποιημένο από την TUV RheinlandHellas S.A.

Εισαγωγή

Αν θέλετε να επιτύχετε την μέγιστη και συνεχή απόδοση του πληροφοριακού σας συστήματος, εξασφαλίστε τώρα από την Computer Life της Υπηρεσίες Υποστήριξης Πελατών που χρειάζεστε!

Η Computer Life μπορεί να προσφέρει απρόσκοπτη λειτουργία και υποστήριξη σε όλα τα πληροφοριακά συστήματα και τα προϊόντα που εμπορεύεται και προτείνει στους πελάτες της.

Διαθέτοντας το κατάλληλο ανθρώπινο δυναμικό και το απαραίτητο απόθεμα ανταλλακτικών και αναλώσιμων κάθε τεχνολογίας, είναι σε θέση να καλύψει τις ανάγκες αυτών των συστημάτων και να παρέχει σε κάθε νόμιμο χρήστη των προϊόντων της τις Υπηρεσίες Υποστήριξης Πελατών.

Οι Υπηρεσίες Υποστήριξης παρέχονται σε μεμονωμένους χρήστες ή σε μεγάλους οργανισμούς που χρειάζονται άμεση και συνεχή υποστήριξη.

Η μορφή των Υπηρεσιών ορίζεται από τις συμβάσεις πώλησης και από τα Συμβόλαια Υποστήριξης εξοπλισμού (Hardware) και εφαρμογών (Software) των πελατών με την Computer Life.

Ο πελάτης με το συμβόλαιο υποστήριξης δικαιούται πλήρη πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες της  Computer Life κατά προτεραιότητα έναντι των μη συμβεβλημένων πελατών, ενώ μέρος των υπηρεσιών παρέχεται χωρίς χρέωση.

Υπηρεσίες με Χρονοχρέωση
Σε περίπτωση που δεν έχει συναφθεί συμβόλαιο Υπηρεσιών Υποστήριξης με κάποιον πελάτη, είναι και πάλι δυνατή η παροχή των Υπηρεσιών με χρονοχρέωση.

Όλες οι υπηρεσίες που παρέχονται στον πελάτη και περιλαμβάνονται στο Συμβόλαιο πλήρους Υποστήριξης  των εφαρμογών, παρέχονται δωρεάν στα πλαίσια της τρίμηνης εγγύησης που δίδεται με την σύμβαση αγοράς εφαρμογών.

Οι Υπηρεσίες Υποστήριξης Πελατών παρέχονται καθημερινά από τις 9:00 έως τις 15:00 και το απόγευμα από τις 17:30 έως τις 20:30. Το Σάββατο παρέχεται μόνο τηλεφωνική Υποστήριξη τις ώρες 10:00 έως τις 14:00.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις Υπηρεσίες Υποστήριξης Πελατών και για να λάβετε τον αναλυτικό Τιμοκατάλογο της Computer Life, επικοινωνήστε με το τηλεφωνικό μας κέντρο ή στείλτε μας το e-mail σας.

Web site: www.computerlife.com.gr

e-mail: CLOAKING ,  CLOAKING , CLOAKING